Baldai

Ąžuolo masyvo baldai - baldai su miško kvapu

Baldas iš ąžuolo masyvo nėra tik buities elementas. Jis skleidžia medžio sukauptą energiją, ypatingą šilumą. Iš ąžuolo medienos pagamintas baldas yra natūralus ir ekologiškas, o tai ypač aktualu šiandieninėje mus supančioje aplinkoje, kurioje tiek daug nenatūralumo. Vis daugiau vartotojų įvertina natū...

Ąžuolo masyvo baldai - baldai su miško kvapu

Baldas iš ąžuolo masyvo nėra tik buities elementas. Jis skleidžia medžio sukauptą energiją, ypatingą šilumą. Iš ąžuolo medienos pagamintas baldas yra natūralus ir ekologiškas, o tai ypač aktualu šiandieninėje mus supančioje aplinkoje, kurioje tiek daug nenatūralumo. Vis daugiau vartotojų įvertina natūralias medienos savybes bei estetinius pranašumus. Kietmedžio baldai yra dengiami natūraliomis, ekologiškomis medžiagomis – linų sėmenų, tungamedžio ir kitais augaliniais aliejais. Aliejuotus baldus maloniau liesti, jie suteikia daugiau jaukumo, natūralumo. Ekologiškas aukštos kokybės aliejus gerai įsigeria į medieną, išryškina natūralaus medžio tekstūrą. Natūralios medienos aliejuoti baldai yra ilgaamžiški ir patvarūs, taip pat juos galima sėkmingai restauruoti ir prikelti antram gyvenimui.

Pagal kliento pageidavimus masyvūs arba kombinuoti – faneruoti baldai gali būti lakuojami, beicuojami, sendinami ir t.t. Įmonės UAB „Saloža“ gaminami baldai pasižymi itin aukšta kokybe, kurią įvertino ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių Olandijos, Švedijos, Vokietijos, Anglijos gyventojai. Medžio masyvo baldais papuošite bet kurią namų ar kito interjero erdvę: miegamąjį, svetainę, virtuvę ar darbo kambarį. Klientams galime pasiūlyti įvairaus tipo spintas su veidrodžiais ar stiklais, komodas, TV stalus, įvairias vitrinas, valgomojo stalus, miegamąsias lovas, suolus, kėdes ir kita. Gaminame ne tik standartines baldų kolekcijas, taip pat galime pagaminti įvairius baldus ir pagal individualų kliento užsakymą. Platus pasirinkimas medžiagų: ąžuolas, uosis, vyšnia, riešutas, vengė, zebrano ir kt. patenkins net išrankiausio kliento poreikius.

Plačiau

Baldai  21 prekių.

Subkategorijos

puslapyje
Rodoma 7 - 12 iš 21 prekių
Rodoma 7 - 12 iš 21 prekių